Piffa upp badrummet med ett snyggt designbadkar

Hallå kära bloggläsare! Idag ska vi prata om ett stort men enkelt sätt att piffa upp badrummet. Det handlar nämligen om själva huvudingrediensen i ett bra badrum: självaste badkaret. Närmare bestämt ett designbadkar.

Det kan tyckas självklart att ett bra badrum ska innehålla ett badkar – det hörs ju till och med på namnet – men icke. Alltför många hem ståtar fortfarande med ett “badrum” som i själva verket är en glorifierad WC.

En toalettstol. Ett handfat. En sjaskig tvålkopp. Ett liten dusch inträngd i hörnet. Ett gräsligt draperi med mönster. Ugh! Ett sånt barbari!

Nej, nej, nej, nej, nej och åter nej säger bloggen till det!

Det har blivit dags att plocka fram Karins Designregel nummer ett: ETT BADRUM SKA HA ETT BADKAR

Så, nu var det sagt.

Om vi är överens om den lilla självklarheten kan vi raskt knalla vidare till mer väsentliga saker. Som till exempel hur ett snyggt designbadkar ska se ut.

Här kan jag varmt rekommendera de stilfulla designbadkaren hos Trygghandel. Det behöver inte vara överdådigt, stil och elegans passar bättre i ett badrum, och hos Trygghandel finns det flera goda exempel att välja och vraka mellan.

En annan stor fördel är att de erbjuder designbadkar till ett bra pris. Som ni säkert redan förstått tycker bloggen att ett snyggt badkar är viktigt, men inte till vilket pris som helst. Någon form av rim och reson måste det alltid finnas!

En stor fördel med att köpa ett designbadkar är att de ofta är stilfullt ritade i ett stycke. De står dessutom helt fritt direkt på golvet.

Det gör det mycket smidigare än mer traditionella badkar som ibland kommer i flera delar med fötter och fronter och därmed kräver mer innan det är installerat och klart.

Fler tips när du ska köpa designbadkar:

• Tänk på att färgmatcha med övriga möbler i badrummet
• Till vita badkar passar äggskalsfärgade handdukar bäst
• Till svarta badkar passar grå eller svarta handdukar bäst

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *